VIDEO Dinamo, o ruşine colosală: „Câinii“ au fost puşi cu botul pe labe la Botoşani şi sunt într-o situaţie teribilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nistor, căpitan Dinamo
Dan Nistor, căpitan Dinamo

Cândva, Dinamo începea fiecare sezon cu obiectivul de a câştiga cupa şi campionatul. Acum, ţinta ar trebui să fie rămânerea în prima ligă!

Dinamo a terminat sezonul trecut în play-out şi, la ce joacă acum, tot acolo va ajunge şi în 2019!

Demiterea lui Florin Bratu şi înlocuirea sa cu Claudiu Niculescu n-a rezolvat problemele echipei, iar asta pentru că, în primul rând, Dinamo are un lot extrem de slab, de liga a doua. Cu oameni precum Subotici, Sorescu, Gomelt, Corbu sau Mezague în primul „11“, nişte „desculţi“ în limbaj fotbalistic, Dinamo s-a făcut de râs la Botoşani!

Şi cu cine? Cu o altă echipă în derivă, care nu mai bătuse pe nimeni de la 27 iulie, de la etapa a 2-a! În ultimele nouă partide oficiale (opt în campionat şi una în Cupa României), Botoşani înregistrase cinci egaluri şi patru înfrângeri! A trebuit să vină Dinamo la Botoşani, pentru ca echipa pregătită de Costel Enache să iasă din criză.

Moldovenii au învins Dinamo chiar de o manieră categorică, scor 2-0 (Oaidă 3, Fabbrini 90+3). Iar în echipa gazdelor au fost fotbalişti cum nu există la Dinamo la această oră, Fabbrini fiind o încântare pe lângă jucătorii ridicoli îmbrăcaţi în alb şi roşu.

După 11 etape, Dinamo e pe locul 12 din 14 cu 11 puncte şi, dacă s-ar încheia mâine campionatul, ar juca baraj de menţinere pentru a rezista în Liga I! FC Botoşani ocupă poziţia a 11-a cu 12 puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI FC BOTOŞANI - DINAMO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite