VIDEO Becali, în stare de şoc: FCSB, umilită de Chiajna. Faza golului l-a lăsat fără replică pe latifundiarul din Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana ajunsese, înainte de această rundă, la patru puncte faţă de locul 2. Şi-a bătut joc de acest avans cu o prestaţie groaznică la Voluntari.

FCSB a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din actuala stagiune, fiind învinsă de Concordia Chiajna, o echipă care până la venirea lui Dorinel Munteanu, acum trei etape, era o candidată la retrogradare.

Acum însă, Concordia a strâns şapte puncte în ultimele trei puncte, iar după 2-0 cu Botoşani şi 1-1 cu Dunărea Călăraşi a învins, duminică seara, FCSB, scor 1-0 (Batin 60). La faza golului, fundaşul roş-albaştrilor, Planici, a comis o greşeală incredibilă care l-a lăsat fără cuvinte şi pe Gigi Becali.

Ce a spus latifundiarul la Digi Sport?

*Nu înţeleg ce a vrut să facă Planici acolo?! L-au înnebunit (n.r - Mihai Stoica şi Dică) şi pe el, şi pe Nedelcu, şi pe Junior Morais să nu ia galben. <<Să nu iei galben, să nu iei galben>>. Lasă-l, bă, să ia galben. Jucăm cu Moruţan fundaş central! Care e problema? Joacă, mă, fotbal!

*Planici nu mai este Planici! Nu mai pot eu de agentul lui. Nu mai e ăla care era. Şi el e supărat, mi-a zis MM. Simte că nu joacă bine. Au venit şi ăia de la echipa naţională să-l vadă şi n-a jucat bine. Acum nu mai vede echipa naţională, îţi dai seama.

*Atât timp cât suntem la mâna noastră, e bine. Suntem la mâna noastră! Când jucam prost, ţipam, urlam. Acum ce să zic? Nu ştiu ce să zic.

*S-a jucat numai la o poartă. Nu există demisie, nu există demitere, nu fac caz acum. Am jucat foarte bine, numai că benzile noastre...Man nu a fost în apele lui, Tănase la fel.

Liga I, play-off, etapa a 11-a

1. FCSB 21p

2. CFR Cluj 20p

3. Gaz Metan 20p

4. Viitorul 19p

5. Astra 17p

6. CS U Craiova 16p

VEZI GOLUL MECIULUI FCSB - CONCORDIA CHIAJNA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite