VIDEO Dinamo se afundă în criză: eşec pe terenul Iaşiului. Fanii cer demisia lui Flavius Stoican

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican FOTO Răzvan Păsărică
Flavius Stoican FOTO Răzvan Păsărică

CSMS Iaşi a câştigat cu 1-0 partida de pe teren prorpiu cu Dinamo, cu un gol marcat de Lukacs Bole în minutul 20. Fanii "câinilor" i-au înjurat pe jucători şi au cerut demisia antrenorului.

CSMS Iaşi a mai făcut un pas imens către salvarea de la retrogradare, câştigând cu 1-0 meciul de acasă cu Dinamo. Singurul gol a fost marcat de maghiarul Bole în minutul 20.

La finalul partidei, suporterii dinamovişti i-au luat la înjurături pe jucători şi i-au cerut demisia lui Stoican. 

Adus în locul lui Mihai Teja, antrenorul Flavius Stoican nu a reuşit să redreseze corabia dinamovistă, ba chiar a îndreptat-o spre naufragiu. În ultimele patru etape, "câinii" n-au dat niciun gol, au scos un singur punct şi au mai pierdut şi amicalul cu Debrecen la un scor ruşinos 6-0.

În apărarea lor, dinamoviştii pot invoca doar o fază din minutul 38, când Rotariu a fost faultat de Ciucur în careu, dar arbitrul Bârsan nu a acordat penalty.

Cu 31 de puncte, Iaşiul a urcat pe locul 9. Dinamo (36 de puncte) e pe 6. 

Stoican: "Sper să ne ridicăm la nivelul Rapidului"

Flavius Stoican, antrenor Dinamo (în direct la DigiSport): "Am făcut cadou golul. A fost dificil să întoarcem rezultatul, pentru că nu am reuşit să marcăm. Situaţii de gol avem, dar nu introducem mingea în poartă. Sunt greşeli care te fac să-ţi pierzi cumpătul. Nu e uşor să ţi se ceară demisia din primul minut, dar oamenii sunt nemulţumiţi pentru că nu câştigăm. Urmează să jucăm cu Rapid, o ehcipă bună, cu un fotbal frumos, o să încercăm să ne ridicăm şi noi la nivelul lor".  

Nicolae Grigore, mijlocaş Dinamo: "Mi-e foarte greu să vorbesc, nu am explicaţii, nu reuşim să ieşim din pasa asta neagră. Iaşiul ne-a bătut la atitudine".  

CSMS Iaşi: Grahovac - Creţu, Mihalache, Plămadă, Bădic - Ciucur (Ciucă 77), Mitici, Enescu (Braga 89), Bole - Onduku (Bosoi 52),  Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli

Dinamo: T. Marc - Fai (Cristescu 46), Machado (A. Marc 78), Bunoza, Serginho - Bărboianu, Grigore - Matei, Rotariu, Alexe (Lazăr 76) - Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican

Golul marcat de Bole  după o intercepţie a lui Onduku

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite