VIDEO Cum a debutat Şahtior Doneţk în campionat: gol după 11 secunde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul lui Şahtior Doneţk, în prima etapă, duminică seara, la Lvov, noua gazdă a „minerilor“, în acest campionat, a fost cu dreptul, în faţa celor de la Metalurg Zaporoje (2-0). Şi extrem de rapid.

„Vreau să câştigăm acest campionat. Jucătorii mei vor arăta că au caracter în aceste momente grele. Trebuie să începem mai bine decât sezonul trecut“, spunea Mircea Lucescu, în urmă cu câteva zile. 

Iar elevii săi l-au ascultat. În minutul 1, Şahtior conducea cu 1-0 deja, după golul lui Luiz Adriano. Atacantul brazilian a marcat unul dintre cele mai rapide goluri din istoria echipei, după doar 11 secunde, cu o reluare din şase metri, după o degajare lungă a unui coechipier. 

Vezi aici reuşita lui Luiz Adriano 

Scorul final, 2-0 pentru Şahtior, a fost stabilit în finalul primei reprize de vârful împins Gladki (45), care marcase şi în Supercupa câştigată în faţa lui Dinamo Kiev. 

Partida cu Metalurg, de la Lvov, a fost una istorică pentru căpitanul Srna. Fundaşul croat a intrat în istoria echipei din Doneţk, fiind la al 267-lea meci, în campionat, în tricoul Şahtiorului, un nou record. 

Citeşte şi 

A început campionatul în Ucraina: un stadion a fost bombardat cu tiruri de mortier, un preşedinte de club - asasinat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite