VIDEO Eric Bicfalvi s-a întors în Ucraina şi a marcat un gol superb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, agenţia rusă ITAR-TASS anunţase, într-un material preluat de presa mondială, că trei jucători de la Volin Luţk, printre ei şi românul Eric Bicfalvi (26 de ani), refuză să se întoarcă în Ucraina, din cauza situaţiei tensionate din ţară.

Asta după ce alţi şase fotbalişti de la Şahtior Doneţk şi trei de la Metalist Harkov nu reveniseră încă în Ucraina, înainte de reluarea campionatului (între timp, doi dintre „dezertorii“ lui Lucescu, brazilianul Fred şi argentinianul Facundo Ferreyra, s-au întors la echipă). 

„Nu este adevărat că aş fi fugit de la echipă, doar m-am întors puţin mai târziu. Totul e OK. Războiul este departe, la noi este linişte“, a declarat Bicfalvi. Luţk se află la 1.100 de km distanţă de Doneţk, în vestul ţării. 

De altfel, Bicfalvi, la Volin din 2012, a marcat sâmbătă, în prima etapă, un gol spectaculos, din lovitură liberă, în victoria din deplasare cu Ilichiveţ Mariupol (2-1). 

A fost o reuşită importantă pentru Bicfalvi, care a devenit abia al 10-lea jucător din istoria echipei Volin care înscrie cel puţin 10 goluri în prima ligă din Ucraina. 

Vezi aici reuşita lui Bicfalvi (la momentul 1:10)

10 goluri în 48 de meciuri, în campionat, are Bicfalvi la Volin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite