VIDEO Cristiano Ronaldo a marcat cel mai frumos gol după un contraatac. Jurnaliştii spanioli au scos cifrele unei reuşite SF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Real Madrid a învins Sevilla cu 4-1, însă primele trei goluri, dar şi rezultatul final au fost umbrite de o fază splendidă, care i-a făcut şi pe fanii Sevillei să aplaude în picioare.

Cristiano Ronaldo e, de obicei, în umbra lui Leo Messi, însă, sâmbătă seară, a reuşit o performanţă care cu greu va fi egalată de rivalul său de la Barcelona. 

În partida cu Sevilla de pe „Santiago Bernabeu“, gazdele au deschis scorul prin Benzema (18). Apoi, a început „CR7 show“: trei goluri în minutele 26, 46 şi 59. Ultimul a fost o capodoperă!

Lovitură liberă pentru Sevilla (!!!), mingea a fost trimisă în careul Realului, de unde a fost respinsă până la Ronaldo, aflat la marginea suprafeţei de pedeapsă. De aici, s-a declanşat unul dintre cele mai frumoase contraatacuri din ultimii ani.

Ronaldo a preluat balonul şi a demarat ca un Ferrari, parcurgând distanţa de la un careu la altul, mai precis 87 de metri, în zece secunde. Pe drum, portughezul i-a pasat mingea lui Higuain, care tot din alergare a centrat cu o precizie fantastică în careul Sevillei, pentru ca acelaşi Ronaldo să puncteze!

VEZI SUPERGOLUL LUI RONALDO

La patru minute după această reuşită, Mourinho l-a schimbat pe Ronaldo, iar acesta a fost aplaudat în picioare de un întreg stadion, inclusiv de fanii Sevillei.

Partida s-a încheiat 4-1, iar Real ocupă poziţia a treia în La Liga cu 46 de puncte. Lider e Barcelona cu 59 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat.

VEZI TOATE GOLURILE MECIULUI REAL MADRID - SEVILLA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite