VIDEO Becali, distrus: CFR a făcut un penultim pas gigantic spre titlu! Cum pot deveni clujenii campioni, încă de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB a tot insistat că nici el, nici Divinitatea nu vor lăsa ca „echipa ungurilor“ să câştige titlul în anul Centenarului. Ei bine, tocmai acest scenariu e pe cale să se întâmple.

Gigi Becali îşi poate admira „capodopera“ pentru al treilea sezon la rând: datorită managementului pe care îl implementează cu un alt specialist al fotbalului, Mihai Stoica, titlul e pe cale să ajungă la...altă echipă.

CFR Cluj a câştigat, duminică seară, în penultima etapă din play-off, la Giurgiu, cu Astra, scor 2-0 (Ţucudean 12, Omrani 32). Victoria oaspeţilor a fost una categorică, iar la 2-0, în prima repriză, Ţucudean chiar a ratat o şansă uriaşă de a face 3-0. Apoi, pe finalul primelor 45 de minute, Arlauskis a avut o intervenţie de generic la Abang, acesta fiind singurul moment în care clujenii au „tremurat“.

La reluare, CFR a gestionat avantajul de pe tabelă şi de acum are o mână pe trofeul Ligii I, după şase ani. Formaţia din Gruia a luat ultimul titlu în sezonul 2011-2012.

Dacă luni seara, FCSB va pierde, la Craiova, atunci CFR va fi campioană şi din punct de vedere matematic. În ultima rundă din play-off, CFR va juca, acasă, cu Viitorul, iar FCSB va întâlni Astra, la Bucureşti.

Play-off, etapa a 9-a

Viitorul - CSMS Iaşi 1-0

Astra - CFR Cluj 0-2

CS U Craiova - FCSB luni, ora 20.45, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Clasament

1. CFR Cluj 47p

2. FCSB 43p

3. Viitorul 35p

4. CS U Craiova 35p

5. Astra 33p

6. CSMS Iaşi 24p

VEZI GOLURILE MECIULUI ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite