VIDEO Un antrenor din Anglia a fost demis în direct la BBC. „E o premieră istorică”, a spus tehnicianul, fără să ştie că în România e un lucru uzual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gustavo Poyet (stânga) şi Denis Wise, doi dintre foştii jucători ai londonezilor REUTERS
Gustavo Poyet (stânga) şi Denis Wise, doi dintre foştii jucători ai londonezilor REUTERS

Fostul coechipier al lui Dan Petrescu de la Chelsea, Gustavo Poyet, a fost demis de la conducerea echipei Brighton and Hove Albion, în timp ce era invitatul unei emisiuni de pe BBC.

Birghton and Hove Albion a pierdut meciul de baraj cu Crystal Palace, în tentativa echipei de a ajunge în Premier League. Antrenorul uruguayan Gustavo Poyet a plătit cu postul pentru acest eşec, însă decizia i-a fost comunicată în timul unei emisiuni de pe BBC, la care tehnicianul era invitat. În momentul în care prezentatorul a citit comunicatul lui Brighton, care anunţa demiterea lui Poyet, uruguayanul a rămas surprins: "Cred că e prima oară când un antrenor este demis în direct la televizor. BBC a relizat o premieră istorică".

Probabil că Gustavo Poyet a trăit de prea mult timp în Anglia. Dacă ar mai fi ţinut legătura cu Dan Petrescu ar fi aflat că în România patronii obişnuiesc să-şi demită angajaţii în cadrul emisiunilor televizate. Nu mai departe de finalul sezonului trecut, Ionuţ Negoiţă i-a transmis lui Cornel Ţălnar că este dat afară în cadrul unei emisiuni de la DigiSport. Campionul este patronul Astrei, Ioan Niculae, care i-a destituit în direct şi pe Selymeş, şi pe Stelea.

Urmăreşte mai jos momentul în care Poyet află că este dat afară

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite