VIDEO All Star Game electrizant peste Ocean. Starurile din NBA au marcat în total 321 de puncte, record absolut în istoria competiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conferinţa de Vest a câştigat All Star Game 2015, după ce a învins Conferinţa de Est cu 163-158, acesta fiind cel mai mare scor înregistrat vreodată în istoria competiţiei vedetelor din NBA.

Disputat în celebra sală Madison Square Garden, din New York, All Star Game 2015 a oferit fanilor baschetului din toată lumea cel mai spectaculos duel din istoria competiţiei americane. Conferinţa de Vest a câştigat ediţia din acest an, după ce a învins Conferinţa de Est cu 163-158. În total, cele două echipe au marcat 321 de puncte, un record absolut al competiţiei. Precedentul record, de 318 puncte, fusese stabilit anul trecut, când Conferinţa de Est s-a impus în faţa Conferinţei de Vest cu scorul de 163-155.

Russell Westbrook (Oklahoma City) a fost desemnat MVP-ul partidei, el reuşind să înscrie pentru vestici 41 points. Acesta a fost doar la un punct distanţă de recordul deţinut de Wilt Chamberlain, care a înscris în 1962 42 de puncte, devenind cel mai bun marcator din istoria All Star Game-ului. "Este absolut uimitor. Este o binecuvânatare să mă aflu aici, în New York City", a spus Westbrook după ce a fost desemnat MVP.

De la Conferinţa de Est s-a remarcat LeBron Jeames, care a înscris 30 de puncte, dar, din păcate, nu i-a putut aduce echipei sale trofeul pe arena sa favorită din NBA. "Nu am putut mai mult. Am jucat în Madison Square Garden în faţa acestor minunaţi fani", a spus James la finalul jocului în care fraţii spanioli Gasol au fost adversari. 

În istoria de 64 de ani a All Star Game-ului, Conferinţa de Est a câştigat 37 de partide, iar Conferinţa de Vest 27. 

VIDEO rezumat All Star Game 2015 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite