Confruntare stelară peste Ocean. Fraţii Gasol, adversari în All Star Game 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conferinţa de Est are avantaj în istoria All Star Game-ului
Conferinţa de Est are avantaj în istoria All Star Game-ului

În noaptea de duminică spre luni, de la ora 3.00, ora României, la New York, se va desfăşura a 64-a ediţie a All Star Game-ului din NBA, confruntare care pune faţă în faţă starurile Vestului şi Estului din baschetul american.

Partida a declanşat în SUA o isterie generală, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din sport la nivel planetar. Echipa Conferinţei de Vest nu va putea conta pentru All Star Game 2015 pe un jucător legendar, Kobe Bryant, accidentat. În schimb, vesticii îl vor avea la dispoziţie pe uriaşul spaniol Marc Gasol, care va fi adversarul fratelui său, Pau Gasol, jucător în echipa Conferinţei de Est. Esticii îi mai au în lot şi pe LeBron James sau Carmelo Anthony, două piese grele care ar putea înclina decisiv balanţa.

Telex sport, cele mai importante evenimente din weekend: All Star Game, România-Spania, la rugby, plus HCM

În istoria de 63 de ani a All Star Game-ului, Conferinţa de Est a câştigat 37 de partide, iar Conferinţa de Vest a triumfat în 26. All Star Game 2015 va fi transmis în România de canalul Dolce Sport 1.

Conferinţa de Est: LeBron James (Cavaliers), Pau Gasol (Bulls), John Wall (Wizards), Kyle Lowry (Raptors), Carmelo Anthony (Knicks). Antrenor: Mike Budenholzer (Hawks).

Conferinţa de Vest: Stephen Curry (Warriors), DeMarcus Cousins (Kings), Anthony Davis (Pelicans), Marc Gasol (Grizzlies), Damian Lillard (Trail Blazers). Antrenor: Steve Kerr (Warriors).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite