VIDEO Cum a ajuns preşedintele Romei să plătească 230.000 de euro pentru un gest făcut după victoria cu FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Pallotta
James Pallotta

AS Roma a eliminat-o pe FC Barcelona din sferturile Ligii Campionilor şi a declanşat o adevărată nebunie în capitala Italiei.

Preşedintele celor de la AS Roma, James Pallotta, s-a bucurat ca un copil după calificarea echipei sale. Oficialul capitolinilor a mers în "Piazza del Popolo" şi la miezul nopţii s-a aruncat în apa de la ”Fontana dei Leoni”, spre deliciul fanilor. 

Pallotta a fost amendat de autorităţi cu 450 de euro pentru baia din ”Fontana dei Leoni”, iar preşedintele Romei şi-a cerut scuze pentru entuziasmul debordant de care a dat dovadă şi a decis să şi doneze 230.000 de euro pentru repararea fântânii.

"Aş vrea să-i mulţumesc primarului pentru această amendă binemeritată, de 450 de euro" a declarat zâmbind Palotta. "Cu siguranţă entuziasmul momentului m-a prins, a fost o noapte magică pentru noi toţi cei care ţinem cu Roma. Pe altă parte aş dori însă pe această cale să încurajez oamenii să nu sară în fântână. Asta în cazul în care nu vor să o reparte. M-am gândit că ar fi un gest foarte frumos să reparăm fântâna dacă tot am făcut acest gest, dar şi să donăm 230.000 de euro. Aşa cum am precizat, încerc să nu încurajez un asemenea comportament, dar dacă săriţi în fântănă, trebuie să fiţi pregătiţi să o reparaţi" a adăugat oficialul Romei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite