Victorie pentru Steaua CSM Exim Bank, după un meci cu SCM Universitatea Craiova, în care „militarii“ au condus în permanenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua vs. Craiova FOTO Răzvan Păsărică/sportpictures.eu
Steaua vs. Craiova FOTO Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Steaua CSM Exim Bank s-a impus, sâmbătă, în meciul cu SCM Universitatea Craiova, scor 104-99, beneficiind de susţinerea masivă a publicului, ca de fiecare dată.

Ambele echipe au făcut spectacol pe faza ofensivă, iar după primul sfert steliştii conduceau deja cu 34-30, menţinând ritmul, astfel încât la pauză tabela arăta 55-47 pentru gazde. Câştigarea celui de-al treilea sfert a fost doar o chestiune de timp (79-66 scorul general la încheierea lui), în timp ce în ultima secvenţă „spiritele“ s-au încins, iar oltenii au încercat să joace cartea atacului. Le-a ieşit în măsura în care au majorat diferenţa de scor până la trei puncte, însă echipa antrenată de croatul Niksa Bavcevici a gestionat bine finalul de meci şi s-a impus cu rezultatul final 104-99.

După această partidă, Steaua ocupă locul doi în Liga Naţională masculină, la egalitate cu liderul clasamentului, având un bilanţ de 18 victorii şi cinci înfrângeri. De cealaltă parte, Craiova şi-a pierdut şansele matematice pentru un loc în play-off, fiind pe a 11-a poziţie, cu nouă meciuri câştigate şi 13 pierdute. În ultima rundă, Steaua va juca în deplasare cu BCM Piteşti, în vreme ce Craiova va întâlni Timba Timişoara, pe teren propriu.

O sportivă din SUA, despre viaţa în Rusia, unde practică baschetul de trei ani: „Suntem ca asasinii plătiţi aici“

Cele mai iubite sporturi din lume. Lider e fotbalul, după care urmează surprizele

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite