Viaţa de vis a lui Hamilton: Conduce un Mercedes şi încasează, săptămânal, un salariu la care alţii nu ajung în zece vieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamilton

Presa britanică a anunţat că semnarea unui nou acord între cvadrupul campion mondial de Formula 1 şi echipa Mercedes e iminentă.

Sportul de performanţă oferă sume tot mai năucitoare! Potrivit ziarului „The Sun“, Lewis Hamilton va semna, în următoarele zile, un contract fabulos.

Cu patru titluri de Formula 1 în palmares, cucerite în 2008, 2014, 2015 şi 2017, Lewis Hamilton (33 de ani) se pregăteşte să primească cel mai mare salariu din carieră. Intrat în ultimul an de contract cu Mercedes, britanicul îşi va prelungi actuala înţelegere pentru 2019 şi 2020. Iar noul acord îi va aduce un salariu stagional de...46 de milioane de euro!

Practic, pentru fiecare săptămână, Hamilton va fi răsplătit cu 880.000 de euro. Noul sezon de Formula 1 va debuta în acest weekend, la Melbourne cu Marele Premiu al Australiei.

Chestionat despre prelungirea contractului său cu Mercedes, Lewis Hamilton a lăsat de înţeles că merită toţi banii.

Ce a spus?

*Sunt cea mai competitivă persoană pe care o cunosc. Până în prezent, n-am întâlnit pe nimeni care sa fie mai competitiv decât mine şi vreau să câştig in continuare curse şi chiar cred cu adevărat că pot. Important e sa muncesc din greu pentru asta si sunt sigur ca succesele vor continua sa vina.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite