Veşti bune pentru Rapid: ce a spus antrenorul dorit de giuleşteni despre viitorul echipei şi situaţia lui Pancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Bucureştenii şi-au reluat pregătirile pentru noul sezon de liga a doua fără să aibă o soluţie definitivă pentru bancă tehnică. Sunt însă şanse mari ca situaţia să se remedieze în câteva zile.

Rapid s-a reunit în vederea noului sezon, chiar dacă, în acest moment, nimeni nu ştie mai nimic despre cum va arăta eşalonul secund.

Petre Grigoraş, antrenorul pe care Valerii Moraru îl vrea pe banca giuleştenilor în noua stagiune, a vizitat, astăzi, baza „Pro Rapid“, iar la final a explicat ce şanse sunt să preia echipa.

Ce a spus?

„Am discutat, dar încă nu s-a hotărât absolut nimic. Am timp suficient. Azi, mâine mă decid. Am discutat asupra lotului. Voi lua o decizie şi sper să fie una favorabilă atât pentru Rapid, cât şi pentru mine. Trebuie să ştii ce ai de făcut când o echipă îşi doreşte promovarea. Eu îl vreau pe Pancu în orice post, e un om de care am nevoie atât ca preşedinte, cât şi în teren. Pentru mine ar fi o nouă provocare chiar dacă e o echipă de liga a doua. Am vrut să văd dacă e un proiect serios şi îl pot susţine. Şanse sunt destul de mari să preiau echipa“, a spus Grigoraş, potrivit gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite