Vasile Avram şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia FRF cu un atac la Gică Popescu : "Eu n-am nevoie de un clan de impresari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Avram şi-a lansat candidatura la preşedinţia FRF cu un atac la Gică Popescu: "Fotbalul românesc nu este o dinastie. FRF nu are un Rege, ci are un preşedinte".

Aşa cum Adevărul a a anunţat în exclusivitate încă din iulie 2013, Vasile Avram va candida la preşedinţia FRF. 

Iată principalele declaraţii ale lui Avram

"Vin în faţa dvs pe deplin încrezător, nu am avut nervoie de susţinerea unui anumit clan de impresari, nu am nevoie de susţinerea vreunei Academii. Sunt reprezentantul Asociaţiilor Municipale, a cluburilor de fotbal din toate ligile. Acestea sunt interesele pe care eu le reprezint.

În perioada aceasta am vorbit cu sute de oameni din fotbalul nostru. Le-am explicat care sunt ideile mele şi cei mai mulţi dintre ei m-au încurajat să vin cu acest plan. Prin programul şi planul meu naţional de dezvoltare nu câştigă o anumită grupare, ci fotbalul. 

Am ajuns la un nivel de experienţă managerială. Unii au impresia că a avea un nume este de ajuns să şi câştigi. Eu cred că anii de muncă, realizările profesionale dovedite sunt cele care contează. Fotbalul românesc nu-şi permite să facă experienţe. 

Consider că nu a venit vremea ca fotbalul românesc să fie condus de anumite frăţii. Federaţia va fi condusă de un preşedinte, nu de un Rege.

Am un plan concret pentru revigorarea fotbalului românesc şi voi încerca să mobilizez resurse pentru îndeplinirea lui. Voi introduce schimbări în mod treptat.

Planul naţional de dezvoltare cu care vin în faţa alegătorilor este un program de reducere a decalajelor dintre fotbalul românesc şi cel din ţările avansate. 

Sunt patru pioni cheie în programul meu: dezvoltarea fotbalului, echipa naţională, prima ligă, evenimente majore. 

Gică Popescu a venit ieri şi ne-a arătat cu cine va împrţi puterea şi banii FRF. Eu am venit să vă arăt către cine, pentru cine se vor împărţi veniturile (n.r. - Vasile Avram e însoţit de o grupă de copii şi juniori)". 

Avram şi-a lansat candidatura la o zi după ce Gică Popescu şi-a prezentat programul şi echipa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite