Variantă surpriză de înlocuire a lui Victor Piţurcă pe banca echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valul de critici abătut asupra selecţionerului României după ruşinea cu Olanda a scos la suprafaţă nemulţumirea suporterilor naţionalei faţă de Victor Piţurcă. Aceştia i-au găsit un înlocuitor actualului tehnician al tricolorilor, dar este de aşteptat şi poziţia FRF vizavi de propunerea fanilor.

Stilul arogant, flegmatic al lui Victor Piţurcă i-a enervat la culme pe suporterii naţionalei, care i-au cerut demisia chiar pe stadionul Amsterdam Arena, înainte de fluierul final al meciului cu Olanda. Fanii au propus şi o variantă surpriză de înlocuire a lui Piţurcă.

Parcursul bun al Stelei în Europa League în acest sezon, i-a determinat pe suporteri să-l susţină pe Laurenţiu Reghecampf pentru a antrena naţionala. Întrebat în direct dacă ar fi tentat să accepte o ofertă de a deveni antrenorul tricolorilor, tehnicianul Stelei nici nu a infirmat, nici nu a confirmat o asemenea ipoteză.

„Întrebaţi-l pe Mircea Sandu, cei de la federaţie pot să vă răspundă mai bine. Eu sunt antrenorul Stelei, la "naţională" există un plan, există contracte, nu mă întrebaţi pe mine”, a răspuns Reghecampf la întrebarea despre o posibilă venire a sa la cârma primei reprezentative.

Gigi Becali este şi el încântat de varianta ca antrenorul Stelei să devină şi antrenorul echipei naţionalei, patronul din Ghencea dezvăluind imediat echipa de bază pe care ar miza Reghecampf dacă ar fi numit selecţioner: Tătăruşanu - Săpunaru, Tamaş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, Rusescu, Chipciu – Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite