Unul dintre cei mai buni tricolori din meciul cu Franţa a avut o problemă mare înainte de Euro 2016, dar recunoaşte: "Trebuia să fiu mai concentrat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Grigore a avut o evoluţie apreciată în partida cu Franţa, descurcându-se bine în faţa puternicilor atacanţi francezi.

Dragoş Grigore şi-a făcut datoria în cea mai mare parte a meciului cu Franţa, chiar dacă, fiind legitimat în Qatar, a avut o perioadă destul de mare în care a stat departe de competiţie. 

"Eu am jucat acum o lună ultimul meci oficial, dar am încercat să mă refac cât mai bine pentru Euro. Mi-am revenit şi am putut juca titular cu Franţa. Cred că puteam face mult mai multe în acest meci. Am greşit câteva pase, cred că trebuia să fiu mai concentrat.
A fost o supărare, o frustrare după meciul cu Franţa. Dar trebuie să ne gândim acum la meciul cu Elveţia. Vom intra în teren cu gândul de a câştigam meciul, dar nu ştiu ce tactică vom aborda.  E greu de explicat în cuvinte ce simţi când pierzi meciul în ultimele minute”, a afirmat Dragoş Grigore la Dolcesport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite