Ungaria - România/ Raportul tehnic arată dominaţia tricolorilor dar cifrele partidei indică un meci modest. Care a fost cel mai slab om al echipei lui Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi Ungaria au oferit un meci modest, concluzie care poate fi trasă şi analizând statistica partidei de la Budapesta.

Mulţumite cu egalul, ambele echipe au refuzat să forţeze pe atac. Iată câteva cifre concludente: câte 3 şuturi pe poartă de ambele părţi şi doar 3 cornere în tot meciul!

România a depăşit Ungaria la toate capitolele: posesie, pase, cornere sau ocazii.Statistica individuală arată ce jucători au fost cei mai periculoşi, dar şi cei care au avut evoluţii slabe. Din prima categorie face parte Torje, cu două şuturi pe poartă, 23 de pase, dintre care 17 reuşite. Keşeru este fotbalistul naţionalei noastre care a mai trimis un şut pe poarta adversă, dar şi alte 3 care n-au prins cadrul porţii.

Cele mai slabe cifre le are Adi Popa. În 68 de minute jucate, stelistul n-a dat niciun şut spre poartă şi are cele mai puţine mingi jucate din echipa României: 12! În comparaţie, Torje are 23, Sânmărtean 32, dintre care 25 complete, iar Prepeliţă 41, 36 complete, adică un procent de 88%, cel mai bun dintre mijlocaşi la acest capitol.

Ungurii Dzsudzsák şi Nemanja Nikolić au "reuşit" să-l depăşească pe Adi Popa: doar câte 7 pase jucate, în condiţiile în care primul a fost integralist, iar celălalt a stat pe teren 70 de minute.

Sursa: dolcesport.ro

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite