Unde şi de ce a purtat Smiley un tricou cu numele lui Virgil Stănescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desfăşurată după opt ani, din nou la Cluj Napoca, sărbătoarea baschetului masculin românesc, All Star Game 2014, s-a bucurat de prezenţa celor mai buni baschetbalişti din campionat, printre care şi Virgil Stănescu, fost căpitan al naţionalei.

La 37 de ani, Virgil Stănescu a încheiat actualul sezon ca jucător-preşedintele la Steaua CSM EximBank şi din postura de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Baschet. „Sunt fericit că am luat parte la cel mai frumos eveniment baschetbalistic din ultimii ani, organizat excelent la Cluj. All Star Game a fost o sărbătoare superbă, un spectacol extraordinar. E posibil ca acest meci să fie ultimul oficial pentru mine. M-am gândit la asta şi poate o să am şi un meci de retragere cândva“, a declarat acesta la Cluj. În 2014, Virgil Stănescu a bifat pentru a şasea oară prezenţa la Meciul Stelelor Baschetului Românesc şi a evoluat pentru echipa Sudului.

All Star Game a avut loc, marţi, când angajarea oficială a mingii a fost făcută de actorul Florin Piersic, iar imnul naţional a fost interpretat de rapsodul Dumitru Fărcaş. Cea mai explozivă prezenţă la All Star Game a fost cea a cântăreţului Smiley, care a susţinut un mini recital spre bucuria sălii arhipline din Cluj. Smiley a purtat un tricou cu numele lui Virgil Stănescu pe spate. 
În cele două echipe, Nord şi Sud, s-au regăsit jucători de la fiecare echipă din Liga Naţională, componenţa fiind decisă în urma voturilor exprimate de public (în proporţie de 30 la sută), de reprezentanţii mass-media (30 la sută) şi de membrii Colegiului Central al Antrenorilor din cadrul FR Baschet (40 la sută).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, premiaţi pentru excelenţă în sport

Preşedinte-jucător la Steaua EximBank, Virgil Stănescu e pictor în devenire

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite