Unde a "călătorit" fostul mare gimnast Dan Grecu în cele două săptămâni de comă cauzate de o conservă stricată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Grecu
Dan Grecu

Dan Grecu este primul campion mondial pe care l-a dat gimnastica românească, el obţinând medalia de aur în 1974, în proba de inele.

Fostul mare campion, acum în vârstă de 65 de ani, a povestit cea mai grea cumpănă a vieţii sale, petrecută, la Reşiţa, unde din cauza unei conserve stricate, a ajuns în comă, stare în care a stat două săptămâni. "Mă aflam cu lotul, în cantonament, la Reşiţa. Îmi aduc aminte că am mâncat o conservă şi am început să mă simt tot mai rău. Am fost internat de urgenţă la spital unde, din cauza toxiinfecţiei alimentare puternice, am intrat în comă", a explicat Dan Grecu pentru www.dolcesport.ro.

El a dezvăluit că în cele două săptămâni cât a stat în comă a "călătorit" în câteva localităţi, una dintre ele fiind Săcărâmb, din judeţul Hunedoara. "Se făcea că eram în Săcărâmb. O localitate pe care nu o mai văzusem până atunci. Am petrecut destul de mult acolo. Dupa ce mi-am revenit i-am spus soţiei că vreau neapărat să merg în Săcărâmb să vizitez acele locuri. Ceea ce este interesant e că exact acele locuri pe care le-am văzut când eram în comă, le-am regăsit în vizita mea reală", a mai povestit Dan Grecu.

Dan Grecu este în acest moment antrenorul lui Marian Drăgulescu, singurul gimnast român calificat la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Săcărâmb e un sat din Munţii Apuseni

sacaramb
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite