Un puşti român impresionează în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu istrătescu
Tiberiu istrătescu

Tiberiu Istrătescu (18 ani) a jucat la echipa de juniori Rapid 2000 între anii 2012-2016, unde a cucerit de două ori titlul de campion.

A mai jucat la CS Pressing Bucureşti şi CS Otopeni, echipă alături de care a câştigat “Austria Summer Football Cup”, U13  obţinând şi trofeul decernat celui mai bun marcator la turneului”. 

Tiberiu este şi component al naţionalei României, U 18, iar acum joacă la SPVGG Landshut, la echipa Under 19, unde este apreciat şi urmărit. Günther Heidenfelder, un cunoscut scouter de la Bayern München, a afirmat că îl consideră pe român unul dintre cei mai talentaţi atacanţi pe care i-a văzut în ultimii 10 ani în Germania.

Tiberiu Istrătescu, care de curând a semnat cu firma de impresariat  Alexandrion Sport Management, loveşte bine balonul atât cu stângul, cât şi cu dreptul, este un excelent pasator şi are o viteză foarte bună. Iar pentru a-şi dezvolta calităţile, el se antrenează individual de două ori pe săptămână. Puştiul se gândeşte deja la viitor, drept pentru care a început şcoala de antrenori pentru licenţa B în Germania, unde a absolvit primul stagiu şi mai are două.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite