Un dezastru: Niculescu a dezvăluit ce a păţit în finala de la Wimbledon. Monica nu va juca la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala de dublu feminin de la Wimbledon a început, sâmbătă, la ora 23.30, ora României, după ce ultimul act, la masculin, a durat 4 ore şi 44 de minute.

Şi acest lucru a fost un inconvenient pentru Monica Niculescu, după cum a povestit aceasta pentru treizecizero.ro.

„Am aşteptat foarte mult. Băieţii nu mai terminau şi m-am încălzit de mai multe ori, dar, văzând că nu mai termină, spre sfârşit m-am încălzit aşa, un pic şi pe urmă a trebuit să intrăm foarte repede. Probabil, nu m-am întins bine la abdomen sau nu m-am încălzit suficient de bine şi…din păcate m-am întins“, şi-a început Niculescu explicaţiile.

„În meci, m-am simţit destul de rău. Ce să mai …deja dacă dădeam mai tare simţeam o tăietură. Sper să fie doar întindere, că n-am forţat aşa rău. Mi-a fost greu aşa, pentru că simţeam durerea şi mă tot gândeam ce se întâmplă şi de ce. Şi nu-i uşor să joci aşa. Dar foarte bine au jucat ele, nu vreau să le iau meritul. Au făcut, cât, o singură greşeală neforţată? Au fost excelente, hotărâte, au fost perete!. Noi am luptat, am încercat, dar au fost foarte solide. Au mai jucat finale de Grand Slam, au mai pierdut finale de Slam, au fost în situaţii de acest gen şi s-au montat excelent“, a continuat românca de 29 de ani.

Pentru parcursul de la Londra, perechea Niculescu – Chan va primi 200.000 de lire sterline şi 1.300 de puncte în clasamentul de dublu. Pentru Monica, acesta a fost cel mai bun rezultat înregistrat în turneele de Mare Şlem. Până la Wimbledon 2017, ea nu depăşise niciodată faza sferturilor în proba de dublu, în timp ce la simplu a atins doar a 4-a rundă în două rânduri. 

Scorul nu arată bine, dar Monica şi Hao-Ching s-au luptat până la final. Ştiam că vor fi puţin mai emoţionate decât noi. Noi avem experienţă, am mai jucat finale.  Elena Vesnina 4 WTA la dublu   A fost un meci strâns, în special în setul doi. Adversarele noastre au avut şanse. Dar noi ne-am zis: «Nu le vom da nimic». Ekaterina Makarova 4 WTA la dublu  

Niculescu nu joacă la Bucureşti

Având în vedere problemele medicale cu care s-a confruntat, Monica Niculescu s-a hotărât să se retragă de la BRD Bucharest Open, turneu care va începe de luni, după ce calificările s-au disputat în weekend.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite