UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul Cehia - Croaţia. "Riscăm să fim excluşi de la EURO"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii croaţi au intrat pe teren FOTO AP
Fanii croaţi au intrat pe teren FOTO AP

UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul Cehia - Croaţia, scor 2-2, în care fanii croaţi au aruncat în teren cu torţe şi petarde, a anunţat, vineri, agenţia Ansa.

Arbitrul englez Mark Clattenburg a întrerupt pentru patru minute partida Cehia - Croaţia în minutul 86, după ce fanii croaţi au aruncat cu torţe şi petarde în teren.

Arbitrul a întrerupt meciul în momentul în care suporterii croaţi au aruncat cu torţe pe teren. Câţiva stewarzi au pătruns pe teren pentru a scoate torţele, dar unul dintre ei a căzut la pământ după ce o petardă a explodat în apropierea sa.

"Sunt sigur că UEFA ne va penaliza după această ruşine. Nu are sens să vorbim de meciul cu Spania, deoarece putem fi daţi afară de la Euro", a spus Rakitici.

Mijlocaşul Ivan Perisici consideră că incidentele de la meciul cu Cehia sunt o ruşine pentru ţara sa: "Nu înţeleg comportamentul acestor persoane. Probabil că nici nu sunt interesate de meci. Poate ar fi mai bine să nu mai jucăm, deoarece nu putem continua aşa. Probabil că UEFA ne va penaliza, dar sper să nu fie ceva dureros. Aceste scene sunt o ruşine pentru ţara noastră civilizată. Trebuie găsită o soluţie".

Echipa naţională a Croaţiei a terminat la egalitate, vineri, la Saint-Etienne, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Cehiei, în etapa a doua a grupei D a competiţiei, cehii reuşind golul egalizator în minutul 90+3 din penalti.

Golurile croaţilor au fost marcate de Perisici '37 şi Rakitici '59, în timp ce pentru cehi au înscris Skoda '76 şi Necid '90+3 din penalti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite