Turul trei preliminar al Ligii Campionilor: Astra - FC Copenhaga 1-1. Start lansat, final eşuat pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu şi FC Copenhaga au încheiat la egalitate, scor 1-1, manşa tur a disputei care contează pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Astra Giurgiu a debutat cu stângul în noul sezon al Ligii Campionilor, înregistrând un rezultat de egalitate, scor 1-1, care conferă danezilor de la FC Copenhaga prima şansă la calificare.

Giurgiuvenii au început meciul ca din tun, iar Teixeira a descis scorul în minutul 7, cu un şut din interiorul careului, după o pasă a lui Boudjeema. De aici încolo, Astra nu a mai arătat nimic în atac şi s-a lăsat dominată de echipa din Copenhaga. Danezii au condus jocul, iar în minutul 64 căpitanul Delaney l-a învins pe Lung jr cu un şut din apropierea porţii.

Astra a suferit în apărare, unde plecarea lui Găman contează mult, la fel cum albanezul Vangjeli nu e o soluţie sigură. În partea a doua, a intrat Săpunaru, dar el a jucat ca mijlocaş. S-a remarcat de asemenea pregătirea fizică modestă a giurgiuvenilor, care au căzut fizic în partea a doua, nereuşind pe finalul partidei să mai lege nicio fază periculoasă. 

Astra Giurgiu: Lung jr. - Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Junior Morais - Boudjemaa (Săpunaru '60), Seto (De Amorim '72), Lovin, Boldrin, Teixeira - D. Niculae (Florea '90+3). Antrenor: Cristian Petre.

FC Copenhaga: Olsen - Ankersen, Johanssen, Jorgensen, Augustinsson - Verbici (Amankwaa '81), Delaney, Kvist, Toutouh (Falk '61) - Santander, Cornelius. Antrenor: Stale Solbakken.

Cartonaşe galbene: Seto '38, Vangjeli '78, Lovin '86 / Verbici '21, Kvist '37.

La partida de la Giurgiu a asistat şi selecţionerul naţionalei României, germanul Christoph Daum.

Partida retur se va disputa la 3 august, de la ora 20.45, la Copenhaga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite