CSU Craiova a dat lovitura pe piaţa transferurilor: un fotbalist dorit de granzii Ligii 1 a semnat cu echipa Olguţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-a încheiat bine turul acestei ediţii de campionat în Liga a 2-a că CSU Craiova a făcut deja primul transfer din această pauză competiţională. Un fost jucător al Sportului Studenţesc, curtat intens în trecut de granzii din Liga 1, a semnat cu echipa Primăriei din Bănie.

Dacian Varga, care a jucat deja câteva meciuri în tricoul lui CSU Craiova în această toamnă, a semnat un contract pentru o perioadă de trei ani şi jumătate cu formaţia finanţată de Primăria din Bănie. Fostul mijlocaş al Sportului a ales CSU Craiova, deoarece a fost impresionat de foamea pentru performanţă a oficialilor acestei echipe, dar şi de fanatismul fanilor olteni.

"Voiam să joc, îmi era dor să joc. Aici mi s-a părut un proiect foarte interesant, unde se vrea performanţă. La Craiova e nebunie, pentru că de multă vreme nu a mai fost fotbal în oraş, iar lumea vrea să vadă din nou o echipă puternică. Am venit să câştig trofee, nu să joc cu Craiova în Liga a 2-a. În primul rând, eu îmi doresc să ajungem în prima divizie, apoi să avem o echipă bună care să conteze în campionat, nu doar să fim acolo la număr. Bine, nici nu poţi să spui că vrei titlul din primul an, pentru că e foarte greu, trebuie să fim realişti. Aş vrea ca fanii să vină la fiecare meci şi să ne încurajeze. Noi vrem să le aducem bucurie în suflet şi să câştigăm fiecare joc", a spus fotbalistul pentru csuc.ro, site-ul oficial al CSU Craiova.

Varga va fi coleg la noua sa echipă cu foştii coechipieri de la Sportul Studenţesc, Curelea şi Ferfelea. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, mijlocaşul e cotat la valorea de 1,2 milioane de euro. În cariera sa, pe lângă Sportul, Varga a mai jucat la Rapid, FC Vaslui, Kuban Krasnodar, când a fost antrenat de Dan Petrescu şi Unirea Urziceni.  

CITIŢI ŞI:

Primăriţa Lia Olguţa Vasilescu l-a mazilit pe Pavel Badea pentru a-i face loc la CSU Craiova unei foste glorii a „Ştiinţei“

UPDATE Ilie Balaci s-a alăturat grupului dezerterilor şi a trădat şi el Ştiinţa. Suporterii olteni au luat foc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite