TENIS Diferenţe uriaşe de locuri între fetele şi băieţii români din circuite. Toate poziţiile ocupate de ei în clasamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Simona Halep stau cel mai bine în ierarhii
Horia Tecău şi Simona Halep stau cel mai bine în ierarhii

Clasamentele mondiale date azi publicităţii întăresc încă o dată diferenţa uriaşă dintre poziţiile pe care le ocupă fetele din România, în ierahiile WTA, şi cele pe care stau băieţii în cele ATP.

Simona Halep staţionează pe locul 3 în noul clasament WTA. Ea e urmată în ierarhie de Irina Begu, care a coborât un loc, până pe 36, de Monica Niculescu, care a urcat 8 locuri şi e acum pe 62 în lume, şi de Alexandra Dulgheru, care a revenit în Top 70, urcând 4 locuri, până pe 68.

În Top 200 se mai află Andreea Mitu, care staţionează pe 107, Sorana Cîrstea, care a urcat 5 poziţii şi e acum pe 143, Ana Bogdan, care a urcat un loc şi e pe 173 – cea mai bună poziţie din carieră – şi Patricia Ţig, care a urcat 14 locuri şi a ajuns pe 179, cel mai bun loc ocupat vreodată de ea.Merită menţionată şi revenirea Edinei Gallovits -Hall în Top 300. Ea ocupă, de azi, locul 298.

În clasamentul mondial de dublu, Monica Niculescu e clasată cel mai sus. Ea ocupă locul 44, cu 5 poziţii mai sus decât în precedenta ierarhie. E urmată de Raluca Olaru, care au urcat 3 poziţii şi ocupă locul 58, cel mai bun din carieră, şi de Irina Begu, care ocupă poziţia a 60-a, cu o poziţie mai jos ca data trecută. În Top 100 de dublu se află şi Elena Bogdan, care a urcat două poziţii, până pe 96, cel mai bun loc din carieră.

Hănescu e locul 140 în lume

La băieţi situaţia e mult schimbată. În clasamentul de simplu, Victor Hănescu a urcat o poziţie şi este acum pe 140 în lume. El e urmat de Marius Copil, care a urcat 3 locuri şi a ajuns pe 169, şi de Adrian Ungur, care a căzut 14 locuri şi e acum pe 176 în lume. Este pentru prima dată după mult timp când Ungur nu mai este cel puţin al doilea român din ierarhia mondială. Apoi, e linişte şi pace, deoarece al patrulea român din ierarhia mondială, Victor Crivoi, a căzut 22 de locuri, până pe 448! În Top 500 îi mai avem pe Petru Luncanu, care a urcat două poziţii şi e pe 455, şi Vasile Antonescu, care a urcat 32 de poziţii şi e acum pe 475, cel mai bun loc al carierei.

La dublu, Horia Tecău a urcat o poziţie şi e acum pe locul 11 în lume. E urmat de Florin Mergea, care staţionează pe locul 18. Al treilea român din ierarhia de dublu e Adrian Ungur, care a coborât 7 locuri şi e acum pe 165. În Top 300 îi mai avem pe Patrick Grigoriu, care a urcat 11 locuri şi e pe 211, cel mai bun loc al carierei, şi Costin Pavăl, care a urcat 14 poziţii şi e pe 218, de asemenea, cel mai bun loc din carieră.

S-a stabilit înlocuitoarea Simonei Halep în meciul de FED Cup, contra Canadei

Simona Halep va lucra cu un antrenor străin dar îl va împărţi cu altcineva

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite