Telex despre echipa naţională: cum comentează Hagi venirea lui Iordănescu şi de ce Lucescu a rămas la Şahtior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Prima reprezentativă va ajunge pe mâna unui selecţioner, care n-a mai antrenat din 2006. În opinia „Regelui“, această situaţie nu reprezintă o problemă.

Hagi: „Iordănescu e mare“ - Fostul căpitan al tricolorilor a salutat iminenta numire a lui Iordănescu în funcţia de selecţioner. „Are un CV impresionant şi e un antrenor care a avut succes la echipa naţională. Are personalitate, poate lua decizii şi să dea Domnul să le ia pe cele bune, fiindcă vrem să mergem la Euro“, a declarat „Regele“. Întrebat dacă numirea unui tehnician, care n-a mai antrenat din 2006, e o mutare riscantă, Hagi a spus: „Iordănescu e un antrenor mare, chiar dacă nu are mâna făcută, dar e Iordănescu, deci, hai să fim serioşi!“.

„N-au existat negocieri cu Lucescu“ - Răzvan Burleanu s-a dus până în Ucraina ca să bată palma cu Mircea Lucescu, însă s-a întors cu mâna goală şi a recurs la soluţia Anghel Iordănescu. „Nu cred că au existat negocieri. Exista doar un aspect foarte important. El (n.r. – Mircea Lucescu) e sub contract cu Şahtior, există un preşedinte, un patron, care poate decide dacă să-i dea drumul. N-a acceptat acest lucru şi mi se pare pe undeva, din punctul de vedere al lui Rinat Ahmetov, corect“, a declarat Răzvan Lucescu pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite