Televizorul a luat foc: „Cu sânii ei mari mă sufoca!“. Un fost internaţional italian a făcut o emisiune incendiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Vieri (dreapta)
Christian Vieri (dreapta)

Sportul de performanţă presupune multe sacrificii şi o disciplină de fier. Sunt însă şi atleţi care reuşesc să aibă o viaţă tumultoasă, fără ca randamentul lor sportiv să aibă de suferit.

Fotbalul italian a avut, de-a lungul anilor, mai mulţi atacanţi uriaşi care au încântat prin prestaţiile lor.

Printre ei s-a numărat şi Christian Vieri (49 de selecţii, 23 de goluri). „Bobo“ a fost golgheterul Seriei A în sezonul 2002-2003, votat cel mai bun fotbalist al campionatului în 1999 şi „Gheata de argint“ la Mondialul din 1998.

Vieri a fost mereu în atenţia presei, nu doar datorită golurilor sale, dar şi pentru că a „marcat“ frecvent şi în afara terenului. Printre cuceririle sale s-au numărat o grămadă de fete care au cochetat cu lumea modei:  Elisabetta Canalis, Elena Santarelli, Debora Salvalaggio, Fernanda Lessa, Melissa Satta şi Jazzma Kendrick.

Ajuns la 43 de ani, Vieri e o ţintă atractivă pentru presa mondenă. Gsp.ro a relatat cum italianul a făcut spectacol în cadrul emisiunii „E poi c'è Cattelan“ de pe Sky Uno. La rubrica „Bomber Advisor“, fostul atacant a făcut scurte descrieri pentru femeile cu care a avut relaţii. Iată câteva replici incendiare oferite de Vieri:

*Asta mă bătea, venea cu un bici şi mă lovea peste fund, dar eu fugeam.

* Dacă ai şti ce sâni mari avea...Cum intram pe uşă mi-i punea pe faţă, mă sufoca.

* Cu asta trebuia să stai minimum 3-4 ore, altfel se enerva groaznic.

VEZI IMAGINILE CU VIERI DIN TIMPUL EMISIUNII 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite