Tehnicianul care i-a adus lui Ludogoreţ Razgrad primul titlu din istorie a devenit selecţionerul Bulgariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul care a condus Ludogoreţ Razgrad spre cucerirea celui dintâi campionat din palmaresul echipei a fost numit selecţionerul Bulgariei.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal, Borislav Mihailov, potrivit căruia contractul va fi valabil trei ani, începând cu 1 ianuarie 2015. Ivaylo Petev a devenit cunoscut pentru reuşitele de la Ludogoreţ Razgrad, grupare pe care a condus-o spre titlurile din 2012 şi 2013, primele din istoria clubului. De asemenea, în mandatul lui a fost adus Cosmin Moţi, în 2012. 

După despărţirea de Lugodoreţ  Razgrad, în 2013, antrenorul a preluat Levski Sofia, unde nu a reuşit să se impună din pricina relaţiei cu suporterii. În cele din urmă, Ivaylo Petev a ajuns la formaţia cipriotă AEL Limassol, pe care a condus-o până în faza preliminariilor Champions League, drumul fiind curmat de Zenit St. Petersburg. 

Preluarea primei reprezentative bulgare vine într-un moment dificil, naţionala ocupând abia a patra poziţie a Grupei H din preliminariile EURO 2016, având o singură victorie din patru meciuri şi.

VIDEO Liga Campionilor la prostii: un coleg al lui Moţi şi un sârb şi-au ruinat echipele prin gesturi inexplicabile

VIDEO Steaua şi Dinamo i-au spus „Nu”, acum e golgeterul Bulgariei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite