Tamaş, dat afară şi de prietenul Rădoi: ce îi transmisese actualul antrenor al Stelei în 2013 şi ce decizie a luat acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Pe vremea când era jucător activ, mijlocaşul l-a avertizat pe fostul său coleg de la echipa naţională că e cazul să-şi schimbe atitudinea şi comportamentul. Tamaş n-a înţeles nimic, iar acum va fi nevoit să-şi caute, din nou, echipă.

Mirel Rădoi a apărut bine dispus în faţa reporterilor, după ce Steaua a făcut cel mai bun meci al începutului de sezon la Severin. Zâmbetul tânărului antrenor a dispărut însă, în momentul în care a fost întrebat despre Gabi Tamaş, fundaşul care a ratat întâlnirea cu Pandurii. Stoperul Stelei nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri dimineaţă, motivând că nu s-a trezit, întrucât a dormit prea bine şi n-a auzit ceasul!

Tamaş a fost, mai întâi, exclus din lot pentru partida cu gorjenii, iar acum i s-a transmis că nu mai are ce căuta la Steaua.

„Tamaş nu s-a prezentat la antrenament şi primul lucru pe care l-am comunicat, când am intrat în vestiarul Stelei a fost că disciplina e numărul 1. El nu poate face parte din lotul nostru atâta vreme cât nu vrea să fie alături de noi. I-am acordat încredere, dar dacă el nu vrea, n-am ce-i face. Tamaş nu va mai juca la Steaua cât timp sunt eu aici Drumul nostru alături de el se încheie aici. M-a sunat o dată în ziua când am plecat la stadion, la ora 13, când noi aveam reunirea la 9“, a explicat Rădoi la Digi Sport.

Rădoi în 2013: „Trebuie să-şi controleze nebunia“

Pe vremea când era la Al-Ain (Emirate), Mirel Rădoi a comentat pentru „Adevărul“ felul în care Tamaş a ratat o convocare la echipa naţională, deoarece s-a îmbătat, a spart uşa unui bloc şi a dormit pe preşul din faţa unui apartament!

Chestionat de „Adevărul“ dacă a văzut imaginile filmate cu Tamaş în stare de ebrietate, Rădoi a declarat: „Sincer, nu le-am văzut, fiindcă cineva m-a avertizat că sunt nasoale şi n-am vrut să le văd. Gabi e prietenul meu, dar el e primul vinovat pentru ce face. Trebuie să-şi controleze nebunia. El e un băiat senzaţional, un caracter de nota 10. E urât însă ce s-a întâmplat, fiindcă e jucător de echipă naţională şi joacă la un club din Premier League. Când ai un asemenea statut, trebuie să fii foarte atent ce faci şi în afara terenului. Mai ales că tu, ca internaţional român, eşti idolul unor puşti, care îţi urmăresc fiecare mişcare“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite