Sute de susţinători ai „şepcilor roşii“ au cumpărat bilete la meciul cu Severin, deşi se va juca cu porţile închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Cluj se bucură de sprijinul suporterilor FOTO Arhivă personală/Facebook
Universitatea Cluj se bucură de sprijinul suporterilor FOTO Arhivă personală/Facebook

Sute de fani ai echipei Universitatea Cluj au stat la rând în cursul zilei de sâmbătă pentru a-şi achiziţiona bilete pentru o partidă la care nu vor putea asista.

Decizia de interzicere a spectatorilor la meciul cu Severin a venit ca urmare a incidentelor petrecute etapa trecută, când clujenii au primit vizita Stelei. Totuşi, la cererea suporterilor din Asociaţia Şepcilor Roşii 1919, clubul a pus în vânzare bilete în valoare de 5 lei. Suma strânsă din vânzarea tichetelor va contribu la amenda de 40.000 de lei dată de Liga Profesionistă de Fotbal. Partida se va desfăşura luni, începând cu ora 19.00 şi va fi transmisă de DigiSport.

„Noi facem acest gest pentru un simbol, pentru ceea ce înseamnă ideea de U. Nu ştim ce o să ne mai rezerve viitorul, dar clubul merită să facem tot ce e mai bun pentru el. Dacă LPF a decis că nu putem vedea meciul, noi o să cumpărăm bilete şi încurajăm de afară. Măcar femeile şi copiii vor putea vedea meciul“, a declarat liderul asociaţiei Călin Mişan, potrivit stiridesport.ro. 

De asemenea, următoarea etapă se va disputa fără accesul suporterilor. De-a lungul timpului, susţinătorii „şepcilor roşii“ au donat sânge pentru a cumpăra bilete la un meci cu CFR Cluj şi au adunat bani pentru plata jucătorilor faţă de care clubul avea restanţe salariale de luni de zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite