Steliştii, incurabil de aroganţi. Ce mesaj a avut un angajat al Stelei, după publicarea sondajului în care Astra apare cu 1 %

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas Neubert (în alb) e preparatorul fizic al Stelei
Thomas Neubert (în alb) e preparatorul fizic al Stelei

Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic a realizat un sondaj de opinie care indică faptul că 49% dintre români ţin cu Steaua Bucureşti.

Campioana din ultimele trei sezoane rămâne cea mai iubită echipă din România şi în 2016 şi şi-a mărit avansul faţă de urmăritoare. Doar 11% dintre cei intervievaţi s-au declarat simpatizanţi ai marii rivale a Stelei, Dinamo, în timp ce locul trei e împărţit de două echipe din provincie: CFR Cluj şi CSU Craiova, cu câte 6%. Cea de-a treia echipă din Bucureşti, Rapid, se situează doar pe locul cinci, cu 3% dintre voturi, în timp ce liderul din Liga 1, Astra, are un procent de doar 1% din voturi.

Sondajul a fost realizat în perioada 1 - 4 februarie şi au fost realizate 1096 voturi, printre populaţia adultă a ţării. Marja de eroare a acestuia este de 3,2%.

Germanul Thomas Neubert, mâna dreaptă a lui Laurenţiu Reghecampf, a postat un mesaj sfidător la adresa Astrei: "Astra 1%? Mă gândesc că rezultatul este atât de bun datorită modelului Opel Astra. Deci 0,5% din acest fenomenal 1% se datorează oamenilor care au votat cu Opel". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite