Steaua - Petrolul 0-0: Mirel, bagă-l pe Gigi în atac! Campioana arată groaznic şi fără soluţii înainte de a debuta în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali n-are milă nici de finul lui! A făcut achiziţii low-cost, a adus jucători de la echipe retrogradate, iar preţul pentru acest management catastrofal îl plăteşte Rădoi, omul care şi-a pus în joc capitalul de imagine, atunci când a preluat Steaua.

Steaua a fost avertizată că va fi bătută de AS Trencin în preliminariile Ligii Campionilor, iar un astfel de scenariu prinde tot mai mult contur, după fiecare prestaţie a roş-albaştrilor.

După un joc catastrofal în Supercupă şi pierderea trofeului, sâmbătă seară, campioana a întâlnit Petrolul pe „Arena Naţională“ în prima etapă a Ligii I. Iar aici vorbim de o echipă a Petrolului cu mulţi necunoscuţi, precum Faug-Porret (doar şase meciuri la FC Botoşani în sezonul trecut), Rippert, Moussa sau Zoubir. Iar pe parcurs, prahovenii l-au introdus pe atacantul Petrişor Voinea, cel care în ultimele două sezoane a evoluat în campionatele din Vietnam şi Hong Kong.

Steaua a început cu o viteză mai bună de joc faţă de Supercupa României, însă şi acest câştig în plan estetic s-a cam dus odată cu trecerea minutelor. Iar prima ocazie mare de gol le-a aparţinut oaspeţilor, atunci când Nepomuceno a lovit bara (30). Repriza s-a încheiat cu şutul periculos expediat de Stanciu şi parat de Pecanha (44).

După pauză, Steaua a egalat scorul la bare prin Papp (51) şi, de aici până la final, s-a văzut tot mai bine că bucureştenii au un lot extrem de subţire. Tudorie, adus de la retrogradata Oţelul, l-a înlocuit pe Iancu, Adi Popa, abia refăcut după accidentare, a intrat în locul lui Enceanu, iar ultima schimbare a fost halucinantă. La scorul de 0-0, a ieşit un mijlocaş defensiv, Breeveld, fiind înlocuit de alt „închizător“, Tahar, care a retrogradat cu Gaz Metan în stagiunea precedentă!

Pe final, Petrolul a avut cele mai mari ocazii, prin Vlad Rusu şi Nepomuceno, dar intervenţia lui Cojocaru şi execuţia ratată a jucătorului din Curacao au făcut ca al patrulea meci al etapei să se încheie tot egal, de această dată 0-0.

Steaua n-are un atacant de careu, îi lipseşte mijlocaşul de creaţie şi în aceste condiţii va aborda turul cu AS Trencin (marţi, 21.30, Pro TV) din preliminariile Ligii Campionilor. Cum patronul şi-a anunţat, sus şi tare, politica de transferuri, lui Rădoi nu-i rămâne decât varianta de a-l încerca chiar pe Gigi Becali în atac în „dubla“ cu AS Trencin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite