VIDEO Steaua-Oţelul 2-0. Steaua nu a strălucit, dar s-a calificat în semifinalele Cupei României. Piovaccari a punctat din nou, Târnovan a marcat la debut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari a marcat 9 goluri în toate competiţiile pentru Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Piovaccari a marcat 9 goluri în toate competiţiile pentru Steaua FOTO Răzvan Păsărică

După reuşitele din Liga 1 şi Liga Campionilor, Piovaccari a marcat pentru Steaua şi în Cupa României. Graţie golurilor reuşite de atacantul italian şi de debutantul Târnovan, formaţia din Ghencea a bătut Oţelul Galaţi cu 2-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Eroii Stelei în sfertul de finală jucat cu Oţelul pe stadionul Ghencea au fost Frederico Piovaccari şi Târnovan (18 ani). Italianul a marcat imediat după pauză, cu capul, după o centrare ca la carte trimisă de Râpă. Cu cinci minute înainte de fluierul final, tânărul Târnovan, aflat chiar la debut la Steaua, a primit o pasă de la acelaşi Piovaccari şi l-a executat cu sânge rece pe Brăneţ, stabilind scorul final, 2-0 pentru Steaua. 

Deşi nu a impresionat, Steaua s-a calificat meritat în semifinalele Cupei României, profitând şi de apatia Oţelului, o echipă aflată în derivă, care este cu gândul mai mult la salvarea de la retrogradare în Liga 1, după trei eşecuri consecutive suferite în ultimele etape.

De partea cealaltă, pentru Steaua este prima victorie după mai bine de o lună de secetă (ultimul succes înregistrat de roş-albaştri a fost pe 27 octombrie, 2-1 în deplasare, cu FC Braşov; în rest, Steaua a înregistrat doar rezultate de egalitate atât în Liga 1, cât şi în Liga Campionilor).

Pe lângă bucuria succesului cu Oţelul, Reghecampf are un alt motiv de satisfacţie, deoarece a revenit pe teren şi mijlocaşul Pintilii, care a fost absent şase etape din cauza unei accidetări.

Pe lângă Steaua, în semifinale s-au mai calificat Petrolul, Dinamo. Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur în primăvara anului viitor.

VIDEO Steaua-Oţelul

CITIŢI ŞI:

Nu câştigă, dar nici nu pierde. Lista echipelor neînvinse în Europa. Şapte grupări, printre care şi Steaua

Comisia de Disciplină a tăiat în carne vie după incidentele provocate de suporteri la meciul Steaua-Petrolul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite