„Explozie“ la Steaua după un blat jenant: Reghe şi-a dat, verbal, demisia. Apoi, s-a speriat de reacţia lui Becali şi a revenit în genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Noua campioană a României şi-a pătat titlul, iar Gheorghe Hagi şi-a murdărit numele. Având deja porecla de „Regheblat“, după ce a fost acuzat de implicare în mafia pariurilor, antrenorul Stelei a încercat să se distanţeze de mizeria la care a asistat toată România. A eşuat lamentabil.

UPDATE 23.38 - Speriat de amploarea scandalului şi de reacţia patronului său, „Reghe“ a încercat să dea vina pe jucători. „Fotbaliştii care au greşit îşi vor căuta alte echipe. E păcat pentru ei, că sunt tineri şi nu-şi fac meseria aşa cum trebuie. I-am atenţionat toată săptămâna că n-o să iert aşa ceva! Şi totuşi s-a întâmplat. Au fost greşeli personale, goluri primite uşor, dar nu bănuiesc pe nimeni, am încredere în jucători. Colaborarea mea cu Gigi nu are de-a face cu ce face el, că se bucură că a bătut Viitorul. Nici nu cred că s-a bucurat. Am zis că din vară voi pleca, dar am spus că ne trebuie jucători. Mâine mă voi întîlni cu Gigi, trebuie să vorbim. După un asemenea meci trebuie luate măsuri, nu se poate trece uşor peste aşa ceva“, a adăugat tehnicianul. 

UDPATE 23.30 - Reghecampf a ţinut să-şi retragă cuvintele iniţiale şi la conferinţa de presă: „Nu se pune problema să-mi dau demisia, am zis doar că trebuie schimbate lucruri, aduşi jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii profesionist. Prin "jocuri murdare" m-am referit la ce s-a scris în presă, am zis că eu nu particip la asemenea jocuri. N-am criticat niciodata jucătorii, dar nu e normal să intri pe teren şi nici să nu-ţi pară rău cînd greşeşti! Aşa ceva nu se va mai întâmpla la Steaua. Nu mă deranjează ca s-a bucurat Gigi, eu nu mă voi bucura niciodată de o înfrângere“.

Imediat după terminarea unui circ în toată regulă, Steaua - Viitorul, scor 2-5, Laurenţiu Reghecampf a vorbit la microfonul Digi Sport, mimând că e grav afectat.

„Probabil, din vară, altcineva va continua în locul meu. Eu nu vreau să fac parte din jocuri murdare. Probabil, la finalul sezonului, voi pleca de la Steaua. Îmi voi găsi unde să antrenez, nu-mi fac probleme. Eu vreau să rămân cu capul sus, mai antrenez doar două etape aici.

Prestaţia anumitor jucători a fost dezastruoasă. Oamenii care conduc clubul se vor gândi ce vor face în viitor cu anumiţi jucători. Îmi pare rău pentru Iancu, alta trebuia să fie atitudinea lui.

Îmi pare rău pentru Gardoş sau pentru Doru Bratu. Mai ales că pe Bratu eu l-am adus la Steaua“, a declarat tehnicianul roş-albaştrilor. 

Peste câteva minute, tot la Digi Sport, Gigi Becali a intervenit telefonic, comentând afirmaţia lui „Reghe“. „A zis de jocuri murdare? Atunci, chiar mă supăr pe el? Cum adică jocuri murdare? O să-l sun imediat şi o să am o discuţie cu el.

Mie nu mi-a spus că nu va continua, dar fiecare face ce vrea. Crede că noi am făcut un aranjament fără să ştie el. Dar n-am făcut, aşa a fost să fie!  E problema lui dacă el crede că eu fac aşa ceva, înseamnă că nu mă cunoaşte. El crede că eu am "umblat" la Bratu. Important pentru mine e că s-a salvat naşul de la retrogradare. Probabil că ceea ce am spus eu înainte de meci i-a influenţat pe jucători, dar doar 5-10 la sută. Becali George nu face lucruri imorale“, a spus patronul Stelei.

Nici n-a închis bine Becali că a intervenit Reghecampf, de această dată, prin telefon, retragându-şi, în genunchi, declaraţiile iniţiale. „Când am spus de jocuri murdare, m-am referit la acuzaţiile din presă cum că meciul va fi aranjat. Eu nu fac asemenea lucruri“, a afirmat antrenorul.

CITEŞTE ŞI:

* Hagi, declaraţii penibile după blatul cu Steaua: „Dumnezeu ne-a dat acest rezultat. Aceşti copilaşi au muncit să facă bine. Respectaţi-ne“

* Fanii, revoltaţi de meciul urât mirositor la care au asistat: „Hagi, te iubim, dar blatul nu-l suferim“

* VIDEO Steaua-Viitorul Constanţa 2-5. Speculaţiile de blat s-au confirmat. Naşul Hagi a fost ajutat de finul Becali să scape de la retrogradare

* Anamaria Prodan vrea să plece cu tot cu Reghecampf din România: „De ce să-şi bată toată lumea joc de el?“

* Gigi Becali recunoaşte că meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: „Mă bucur pentru naşul meu! Mă temeam că vom egala”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite