Steaua - CSMS Iaşi. Roş-albaştrii, împreună spre titlul 24 fără Rusescu şi Pârvulescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu s-a accidentat în meciul cu CSMS Iaşi FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Raul Rusescu s-a accidentat în meciul cu CSMS Iaşi FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Steaua - CSMS Iaşi / Cu toate că echipa din Ghencea a învins Iaşul în meciul disputat duminică, Laurenţiu Reghecampf nu mai poate conta în acest moment pe serviciile lui Raul Rusescu şi Paul Pârvulescu, care au părăsit terenul de joc accidentaţi.

Victoria Stelei de pe teren propriu păleşte în faţa pierderii suferite de roş-albaştrii, Raul Rusescu nereuşind să încheie meciul cu ieşenii. La finalul primei reprize, mai exact în minutul 44, golgheterul roş-albaştrilor şi al Ligii I a fost lovit involuntar de coechipierul său, Alexandru Chipciu, care l-a atins cu crampoanele pe faţă. Rusescu a căzut la pământ în urma impactului şi a părăsit terenul plin de sânge, fiind înlocuit de Mihai Pintilii.

De asemenea, Paul Pârvulescu a acuzat probleme medicale după un duel aerian cu Ciprian Tătăuruşanu şi a ajuns, în cele din urmă, la spital. Diagnosticul a fost unul dur: două coaste rupte care i-au perforat plămânul drept, astfel încât va rămâne cel puţin până mâine sub supraveghere. Situaţia fotbalistului este cu atât mai delicată cu cât soţia sa trebuie să nască de la o zi la alta.

Roş-albaştrii îşi continuă marşul spre cucerirea titlului din Liga I

Pintilii: „Peste trei-patru etape putem să ne bucurăm că suntem campioni“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite