Steaua - Chelsea 1-0 / Presa britanică, ironică la adresa lui Chelsea: "United, măcar, a pierdut în faţa lui Real Madrid..."

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusescu deschide scorul in minutul 34 al intalnirii cu Chelsea
Rusescu deschide scorul in minutul 34 al intalnirii cu Chelsea

Presa din Peninsula a luat peste picior jocul lui Chelsea de la Bucuresti, pierdut in fata Stelei cu 1-0, marcator Rusescu. Jurnalistii britanici au fost cat se poate de acizi la adresa lui Chelsea si l-au luat in colimatoriu pe Rafa Benitez.

The Telegraph, din comentariul live al partidei:
"Steaua nu exceleaza la vreun capitol, dar Chelsea nu este in stare sa lege nici macar patru pase, minimul necesar pentru a pune in pericol poarta romanilor"

"Chelsea nu reuseste sa se ridice la nivelul acestui meci. Jucatorii nu par a raspunde comenzilor date de antrenor. Surprinzator, nu?"

"Ai crede ca Chelsea ar face orice acum pentru un gol. Nicidecum. Era Steaua sa marcheze al doilea gol, Gardos reusind sa depaseasca o defensiva penibila pentru a ajunge in pozitie de sut."


Daily Mail:
"La fel ca si Manchester United, adversarii de duminica din FA Cup, Chelsea s-a <<pregatit>> cu o infrangere europeana, dar, macar, rivalii lor au pierdut in fata lui Real Madrid. Rezultatul din capitala Romaniei nu poate decat sa puna presiune pe managerul interimar Rafa Benitez"


Eurosport:
"Chelsea este singura castigatoare a Ligii Campionilor care, in sezonul urmator paraseste competitia dupa faza grupelor. Pericolul este si mai mare acum, intrucat se afla in situatia de a iesi din a doua competitie europeana dupa infrangerea din fata Stelei, 1-0"
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite