Sprijin financiar important pentru ASU Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parteneriat între ASU Politehnica Timişoara şi Alexandrion
Parteneriat între ASU Politehnica Timişoara şi Alexandrion

Alexandrion Grup continuă parteneriatul cu gruparea ASU Politehnica Timişoara, care este una dintre echipele cu cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu.

“Urmarim acest proiect încă de la început, din liga 5.  A fost dorinţa noastră să venim să ajutăm acestă echipă, care a devenit un exemplu de reconstrucţie şi pentru alte formaţii de tradiţie din România. Nu plecăm până când ASU Politehnica nu revine cel puţin în liga I şi cupele europene, acolo unde îi este locul. Deja a început să se concretizeze proiectul nostru, acela de a construi un simbol pentru sportul rege la Timişoara. Acest oraş, aceşti oameni, această galerie cum puţine formaţii au, merită un astfel de proiect care ţinteşte înalta performaţă”, a declarat Răzvan Vasile, Directorul Comercial al Alexandrion Grup.

Mă aflu lângă dumneavoastră ca reprezentant al unei companii care vrea să dea ceva înapoi comunităţii în care a crescut şi a devenit lider de piaţă şi ca mare iubitor al sportului şi admirator al performanţei şi excelenţei în orice formă. Aşa cum noi, la Alexandrion, oferim clienţilor noştri produse de înaltă calitate, sigure, născute din respectul faţă de tradiţie şi istorie, aşa şi dumneavoastră ne oferiţi satisfacţii atunci când depăşiţi fie planurile de vânzări, fie recorduri în activitatea sportivă”, a declarat Directorul Naţional de vânzări Alexandrion Grup, Nicolae Costea. 

image

ASU Politehnica Timişoara este alaturi de gruparile din fotbal precum Unirea Urziceni, Steaua Bucureşti, Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, CSM Iaşi, CS Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Universitatea Cluj, sprijinite de Alexandrion Grup de-a lungul timpului.

 “Suntem onoraţi de parteneriatul cu Alexandrion Grup făcut in acest oraş minunat Timişoara, de unde a pornit Revoluţia din ’89. Dorim să facem o revoluţie în fotbalul românesc printr-un fotbal curat alături de acest partener de nădejde”, a declarat Marius Cociu, preşedintele ASU Politehnica Timişoara

 La eveniment au fost prezenţi oficiali ai Alexandrion Grup, printre care şi Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al companiei, Sorin Brândescu, antrenorul şi Cristi Gălan, căpitanul echipei, dar şi alte personalităţi, foste glorii şi suporteri ai ASU Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite