CUPA ANGLIEI Southampton va rejuca meciul cu Ipswich, iar Sunderland s-a calificat în 16-imi, după ce a învins Leeds

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardoş (dreapta), jucător legitimat la Southampton FOTO Olly Greenwood/AFP
Florin Gardoş (dreapta), jucător legitimat la Southampton FOTO Olly Greenwood/AFP

Formaţia la care activează Florin Gardoş a obţinut doar un rezultat de egalitate cu Ipswich Town (1-1), duminică, în cel de-al treilea tur al Cupei Angliei. Totodată, Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon integralist, s-a calificat în următoarea fază a competiţiei, după ce a învins Leeds (1-0).

Pentru Southampton a înscris Morgan Schneiderlin (33'), în vreme ce golul oaspeţilor a purtat semnătura lui Darren Ambrose (19'). Florin Gardoş a fost integralist, iar partida urmează să se rejoace, pentru a se stabili echipa calificată în cel de-al patrulea tur din Cupa Angliei.

În Premier League, Southampton ocupă locul patru, la 10 puncte distanţă de liderul Chelsea, având un bilanţ de 11 victorii, trei remize şi şase înfrângeri. De cealaltă parte, Ipswich Town, divizionară secundă, se află pe a doua poziţie, la un singur punct de cea dintâi clasată, cu 12 meciuri câştigate, opt egaluri şi trei partide pierdute.

Pe de altă parte, Sunderland s-a calificat în 16-imile Cupei Angliei, graţie golului marcat de Patrick Van Aanholt (33'). Formaţia la care activează Costel Pantilimon se află pe a 14-a poziţie, cu trei victorii, 11 remize şi şase înfrângeri, iar Leeds ocupă locul 20 în eşalonul secund englez, la un punct distanţă de prima echipă retrogradabilă, cu şase meciuri câştigate, şase egaluri şi 12 partide pierdute.

Doi fotbalişti români au lucrat în prima zi a anului. Rezultatele meciurilor din Premier League, într-o etapă a gazdelor

Tottenham Hotspur a stabilit preţul de transfer pentru Vlad Chiricheş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite