După Sorana Cîrstea, şi Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Tokyo. Cu cine se vor lupta româncele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în WTA FOTO Reuters
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în WTA FOTO Reuters

Sorana Cîrstea şi Simona Halep s-au calificat marţi în optimile turneului din Japonia, Tokyo. Româncele s-au impus în turul doi al competiţiei, câştigând fără probleme.

Sorana Cîrstea (21WTA) a învins-o marţi pe japoneza Misaki Doi (95WTA), în faţa căreia a câştigat cu 6-1, 6-2, la finalul unui meci de o oră şi patru minute. Misaki a participat în această fază a competiţiei beneficiind de un wild-card. 

Mai departe, Sorana o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuzneţova (27WTA), aceasta din urmă trecând de italianca Sara Errani (6WTA) cu scorul de 6-4, 6-4. Pentru parcursul de până acum, românca va primi 125 de puncte WTA şi un cec în valoare de 24.300 de dolari.

În acelaşi turneu mai este angrenată şi Simona Halep (18WTA), care s-a calificat în faza 16-imilor după ce a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (29WTA), cu scorul de 3-6, 7-6 (7-5), 3-0.  Românca s-a luptat cu nemţoaica Andrea Petkovici (50WTA), pe care a învins-o după o oră şi 54 de minute, cu scorul de 7-6 (7-4), 6-3. Simona urmează să o întâlnească pe învingătoarea dintre Victoria Azarenka (2WTA) şi Venus Williams (63WTA). Pentru victoria de marţi, românca va primi 125 de puncte şi 24.300 de dolari. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite