Slovacii, nemulţumiţi de condiţiile din Bucureşti: „E infernal aici, la voi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sosiţi în România pentru amicalul cu România, disputat miercuri seara pe Arena Naţională şi încheiat la egalitate, scor 1-1, slovacii s-au plâns de condiţiile găsite în Bucureşti.

Căldura înăbuşitoare din ziua meciului România-Slovacia şi traficul aglomerat din capitală i-au dat peste cap pe slovaci, care s-au plâns că nu mai pot rezista în aceste condiţii. Marek Hamsik, vedeta Slovaciei, a declarat într-un interviu pentru cotidianul Libertatea că avem o capitală frumoasă, dar căldura şi traficul creează nişte condiţii greu de suportat.

„Îmi place la Bucureşti, dar îmi este foarte cald şi mă oboseşte traficul. E infernal aici! Am făcut două ore de la aeroport la hotel!”, s-a plâns Hamsik. Slovacul a vorbit şi despre rezultatul confruntării cu România, pe care îl consideră echitabil. „Rezultatul este just. Naţionala voastră fără Mutu nu e la fel. De la România mai îmi place Torje. Îl cunosc pe Mutu, dar nu sunt antrenorul României, deci nu pot să spun de ce nu a fost convocat”, a adăugat Hamsik.

România - Slovacia s-a încheiat 1-1, aceasta fiind ultima partidă de verificare a tricolorilor înainte de meciurile cu Ungaria şi Turcia din luna septembrie, partide decisive pentru calificarea la barajul pentru Cupa Mondiale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite