Simona Halep, time-out medical la Roma. Daniel Dobre a sfătuit-o să se retragă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut probleme medicale în timpul meciului din turul secund al turneului de  la Roma, cu Marketa Vondrousova. Partida este în desfăşurare

Jucătoarea născută în Constanţa a avut nevoie de ajutorul unui fizioterapeut în setul decisiv, la scorul de 2-1 pentru adversară.

Fizioterapeutul a întrebat-o pe Simona dacă doreşte să meargă la vestiare, dar românca a acceptat să primească îngrijirile pe teren. Sportiva noastra resimţea dureri în zona gambei, loc unde a fost masată minute bune, după care a revenit în teren si a continuat meciul.

După alte două game-uri, la scorul de 2-3 pentru Vondrousova, Simona l-a chemat pe teren pe antrenorul  Daniel Dobre, căruia i-a trasmis că are dureri mari. Tehnicianul i-a sugerat Simonei să se retragă, dar jucătoarea a ales să continue.

"Obiectivul nostru e Roland Garros-ul. Dacă vrei să dai măciuci şi vrei să câştigi.... Daca vrei să nu te accidentezi, mai bine nu mai juca. Depinde cum te simţi. Dacă simţi că e contractat, rişti să stai o săptămână. Obiectivul nostru e Roland Garros. Ai jucat, ai încercat, asta e", i-a trasnmis Dobre sportivei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite