Simona Halep la Stuttgart: prima declaraţie a româncei după victoria cu Sara Errani şi calificarea în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva italiană Sara Errani, locul 15 WTA, într-un meci cu 16 break-uri din 20 de jocuri disputate.

Simona Halep, cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva italiană Sara Errani, locul 15 WTA, într-un meci cu 16 break-uri din 20 de ghemuri disputate.

În penultimul act al turneului de la Stuttgart, Halep va juca, sâmbătă, împotriva sportivei Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, care a depăşit-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe Carla Suarez Navarro (Spania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8.

Simona Halep va fi, începând de luni, numărul 2 mondial, după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în turul 2, la Stuttgart.

"Sunt fericită că am câştigat, pentru că am nevoie de meciuri la acest început de sezon pe zgură. Aşa că a fost bine că am avut o adversară dificilă în primul meci, care a lovit mingea foarte puternic, iar astăzi am întâlnit o jucătoare diferită. Mingile lui Errani sunt greu de jucat. Trimite mingea înalt şi ştii că o să sară mult, astfel că e dificil să finalizezi punctul. Se mişcă foarte bine, iar serviciul ei, deşi nu este puternic, e greu să-l ataci. Dar cred că am făcut o treabă bună cu returul şi am stat foarte aproape de linia de fund, încercând să deschid terenul mai mult ca să finalizez, să fac puncte câştigătoare. Nu am putut să fac prea multe, dar a fost un meci bun, cred", a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite