Simona Halep la Stuttgart: va juca în semifinale cu un fost lider mondial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep vs Caroline Wozniacki FOTO Mediafax
Simona Halep vs Caroline Wozniacki FOTO Mediafax

Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Stuttgart contra danezei Caroline Wozniacki (locul 5 WTA), pe care o conduce la meciuri directe cu 2-1.

După ce a trecut de Garbine Muguruza şi de Sara Errani, Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Stuttgart cu daneza Caroline Wozniacki.

Pentru a se califica în această fază, Wozniacki le-a bătut pe Lucie Safarova, din Cehia, scor 7-6, 6-1, şi pe Carla Suarez Navarro, din Spania, scor 6-0, 6-3. 

Partida dintre Halep şi Wozniacki va avea loc sâmbătă, de la o oră ce urmează a fi anunţată.

În palmaresul direct, Halep stă mai bine, câştigând două dintre cele trei partide. A fost mai întâi o victorie a Carolinei (2012 la Dubai), urmată de două succese ale Simonei Halep (2013 la New Heaven şi 2015 la Dubai). În cea mai recentă izbândă Halep a trecut de Wozniacki în semifinalele competiţiei din Emirate, scor 2-6, 6-1, 6-1. 

Wozniacki a fost numărul 1 mondial pentru mai bine de un an. Astfel, începând cu octombrie 2010 ea a ocupat fotoliul de lider pentru 67 de săptămâni, chiar dacă nu a reuşit să câştige vreun Grand Slam. 

Pe plan personal, Caroline Wozniacki a avut o experienţă dificilă. Ea a fost pe punctul de a se mărita cu un celebru jucător de golf, Rory McIlroy, însă acesta a rupt relaţia chiar înainte de căsătorie după "un apel telefonic de 10 minute", după cum a spus chiar Caroline.

Caroline este cea mai bună prietenă a Serenei Williams, alături de care participă la tot felul de acţiuni caritabile, dar şi petreceri private. 

Recent, Caroline a participat în SUA la un eveniment organizat de Casa Albă şi a schimbat câteva mingi cu Barack Obama. 

S-a stabilit ora meciului Simonei din semifinale. Se anunţă o partidă incendiară

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite