Simona Halep la Roma: Românca a explicat de ce se simte ca în armată şi a spus ce crede despre Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca azi la Roma, în jurul orei 14.00, în direct la Dolcesport, contra americancei Venus Williams, iar o victorie ar duce-o în sferturile de finală.

Halep se simte bine la Roma şi crede că a depăşit şocul eliminării premature din turneul de la Madrid, de săptămâna trecută. "Este altitudine la Madrid şi mingiile zboară un pic. Nu este la fel ca aici sau în altă parte. Este un turneu frumos cel de la Madrid, acolo am jucat prima mea mare finală anul trecut. Nu pot să spun că nu îmi place, îmi place foarte mult suprafaţa de acolo, dar anul asta a fost poate şi un pic de presiune în plus şi nu am ştiut să îmi dau drumul la joc în timpul meciului. Nu am jucat foarte prost, dar mental nu am putut să stau acolo şi să lupt pentru fiecare minge. Cred că am fost haotică un pic, dar a contat foarte mult pentru mine. Am încercat să mă relaxez după. Mi-am luat cateva zile de muncă şi antrenament foarte dur, am încercat să fiu mai bună decât saptămâna aceea şi am reuşit", a spus Halep la Dolcesport.

"Cred că fiecare jucător îşi doreşte să ajungă pe locul 1 în clasamentul mondial. Nu este uşor din moment ce Serena este încă în joc şi câştigă Grand Slam-uri. E o diferenţă mare de puncte, iar eu nu îmi doresc foarte mult acum să ajung numarul 1 ci îmi doresc să câştig cât mai multe turnee şi să fac treaba bună la Grand Slam-uri. Bineînteles că este important să ajungi numarul unu mondial, dar fiecare are un ţel şi un obiectiv. Aşa că pentru mine obiectivul este să câştig un Grand Slam", a  mai menţionat ea.

Simona Halep a comparat programul competiţional cu cel din armată, menţionând că a suferit că nu a putut reprezenta România la Fed Cup împotriva Canadei. "Pot să spun că este ca în armată. Nu prea avem săptămâni şi zile libere, doar dacă ieşi în primul tur la un turneu. La FED Cup a fost foarte dificil să mă duc pentru că era şi altă suprafaţă şi fusul orar din nou trebuia schimbat, iar eu nu prea rezist la asemenea chestii şi mi-am dat seama de limitele mele şi cred că am luat o decizie foarte bună că nu m-am dus. Am suferit că nu m-am dus, întotdeauna am jucat cu plăcere pentru ţara mea şi am încercat doar să explic fanilor că este imposibil să mă duc. Nu ştiu cât au înţeles ei, dar a fost un moment dificil pentru mine, şi mă bucur mult că fetele au reuşit să câştige", a explicat Simona Halep.

Simona Halep la Roma: Românca schimbă din nou staff-ul. Cea mai recentă decizie a sportivei în vârstă de 24 de ani

Simona Halep şi un clasament care îi confirmă valoarea: de câte săptămâni la rând e în Top 10 mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite