Simona Halep este la un pas de un contract cu o firmă de echipament sportiv, care e gata să-i ofere ce doreşte, plus alte bonusuri importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a despărţit de adidas, după patru ani de contract cu firma germană şi a jucat la Shenzhen fără a avea vreun sponsor tehnic.

Lucrurile sunt pe cale să se rezolve, după cum anunţă ubitenis.com. Conform acestuia, Simona Halep e aproape să revină la vechiul sponsor, firma franceză Lacoste, care îi va plăti suma cerută, 2 milioane de euro, dar şi alte bonusuri de performanţă.

Halep a mai fost sponsorizată de Lacoste înainte de 2014. Francezii s-au despărţit recent de Alize Cornet, cu scandal, după ce aceasta a postat pe Twitter un mesaj chiar împotriva producătorului de echipament sportv. "Lacoste îl plăteşte degeaba pe Djokovic cu o multime de bani. N-a mai jucat de aproape un an. Nu are logică", a scris frantuzoaica. 

Halep nu s-a înţeles cu Adidas, care a preferat să se axeze pe jucătoare mai tinere precum Jelena Ostapenko sau Naomi Osaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite