Simona Halep la Miami: presa internaţională o ridică în slăvi pe românca. Cronici entuziasmante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e de neoprit în 2015, câştigând trei turnee în primele trei luni ale anului şi fiind pe cale să-l câştige şi pe al patrulea. Prestaţia ei în confruntarea cu Flavia Penneta i-a încântat pe jurnaliştii care au văzut meciul.

Simona Halep a trecut de Flavia Pennetta şi se pregăteşte de confruntarea cu Sloane Stephens, o jucătoare care traversează o formă fantastică la turneul de la Miami.

Chiar dacă partida cu Pennetta a fost marcată de mai multe momente tensionate pentru Halep, per ansamblu, prestaţia ei a fost excelentă şi a fost remarcată şi de presa internaţională, după cum a relatat Digi Sport.

Site-ul oktennis.it a scris: „Halep zboară, Pennetta cedează pentru prima dată în faţa româncei. Ultima lor întâlnire avusese loc la US Open, când sportiva din Brindisi ajungea în semifinale, iar românca nu devenise încă jucătoarea de temut care pierdea greu în faţa Mariei Şarapova la Roland Garros. Într-un turneu plin de surprize, Simona Halep şi Serena Williams sunt singurele jucătoare în acest moment care îşi confirmă statutul de favorite, ţinând cont că doar ele au rămas în sferturi dintre cele clasate pe primele nouă locuri ale ierarhiei WTA“.

Tennisworld.com a remarcat prima victorie obţinută de constănţeanca de 23 de ani în faţa lui Pennetta.

„Simona Halep nu o mai învinsese niciodată pe Flavia Pennetta, românca reuşind să câştige un set din şapte în cele trei meciuri anterioare. Luând însă în considerare forma bună arătată în 2015, nu e o surpriză că Halep a triumfat, în sfârşit, în faţa jucătoarei italiene“, a scris tennisworld.com.

„L’Equipe“, prestigioasa publicaţie franceză, a notat şi ea: „Halep continuă cursa pentru dubla Indian Wells - Miami, după succesul de luni, din meciul cu Flavia Pennetta“.

Excelenta Pennetta se predă unei jucătoare în mare formă.  livetennis.it  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite