Simona Halep, înainte de finala cu Şarapova: Va fi un eveniment important pentru ţara noastră, pentru mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va juca, sâmbătă (ora 16.00, Eurosport 2 şi Antena 3), în ultimul act al turneului parizian FOTO Reuters
Simona Halep va juca, sâmbătă (ora 16.00, Eurosport 2 şi Antena 3), în ultimul act al turneului parizian FOTO Reuters

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi înaintea finalei de la Roland Garros, că s-a recuperat bine după semifinala cu Andrea Petkovici şi are energia necesară pentru a disputa ultimul act al turneului, împotriva rusoaicei Mariei Şarapova, informează www.prosport.ro.

„Astăzi am altfel de emoţii. Sunt mult mai liniştită. Încerc să-mi liniştesc starea şi să mă bucur de ceea ce am realizat. Este dificil, întrucât o finală de Grand Slam este ceva nou pentru mine, dar şi o performanţă incredibilă. Sper să fie un început, să am mai multe evenimente de acest gen. Momentan mă simt bine, sunt bucuroasă, fericită. Am şi energia necesară ca să pot juca sâmbătă o finală“, a declarat Simona Halep.

Ea se bucură de susţinerea pe care o primeşte din partea românilor şi spune că de abia aşteaptă să se întoarcă în ţară. „Va fi un eveniment important pentru ţara noastră, pentru mine, mă bucur că am aşa mulţi susţinători. Abia aştept să ajung în ţară, să mă întâlnesc cu apropiaţii mei, cei care au rămas acasă, rudele. Este un sentiment deosebit, chiar nu prea am cuvinte să descriu starea care o am, sper să mă pot linişti, să redevin fata aceea normală, care am fost şi până acum. Nu vreau să schimb nimic la mine, nu vreau să schimb nimic la stilul meu de viaţă, vreau să-mi păstrez starea pozitivă care o am tot timpul, să fiu relaxată", a afirmat Halep.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Maria Şarapova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, îşi vor disputa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, sâmbătă, de la ora 16.00, pe arena centrală Philippe Chatrier.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/simona-halep" target="_blank">View the story "Simona Halep " on Storify</a>]

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite