Simona Halep, în cursa pentru titlul de jucătoarea lunii octombrie. Unde poate fi votată românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, jucătoare care va încheia anul pe a treia poziţie în ierarhia mondială a tenisului feminin, a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie, alături de americanca Serena Williams (1 WTA) şi nemţoaica Andrea Petkovici (14 WTA).

Câştigătoarea va fi desemnată pe baza voturilor exprimate pe site-ul oficial până vineri, ora 01.00. Simona Halep a ajuns până în ultimul act al Turneului Campioanelor, câştigat de Serena Williams, iar Andrea Petkovici a cucerit trofeul de la Sofia. 

Dacă va ieşi pe primul loc în topul alegerilor, ar fi prima dată când românca primeşte titlul de jucătoarea lunii, după ce a mai participat în această cursa în iulie, câştigătoare fiind desemnată atunci Serena Williams.
Conaţionala noastră va încheia anul pe locul trei WTA, în faţa sa fiind Serena Williams şi rusoaica Maria Şarapova.

Ştiri despre Simona Halep, dincolo de tenis

Constănţeanca a vizitat, săptămâna trecută, stadionul „Santiago Bernabeu“, unde a primit un tricoul al echipei Real Madrid, inscripţionat cu numele ei şi cu numărul 1. „Zi de shoppind la mgazinul adidas de pe stadionul Bernabeu şi o surpriză foarte mare: un tricou creat special pentru mine“, se arăta atunci pe contul ei de Facebook. 

Tot în legătură cu reţeaua de socializare, pagina Simonei Halep a depăşit un milion de fani, după ce a fost deschisă pe 7 august, în prima zi acumulând 450.000 de persoane interesate. Într-un top al personalităţilor din lumea sportului din România, Halep este urmată de Gheorghe Hagi (552.000 de fani), Ciprian Marica (368.000), Nadia Comăneci (aproape 29.000) şi Horia Tecău (25.000).

După anul competiţional 2014, Simona Halep a urcat în Top 50 al jucătoarelor de tenis, din punct de vedere al câştigurilor, care se ridică la peste şase milioane de dolari. Jumătate din ocupantele clasamentului încă sunt în activitate, unele participând exclusiv în competiţii de dublu. 

Marion Bartoli, despre motivele renunţării la tenis. Franţuzoaica s-a retras după înfrângerea cu Simona Halep

Simona Halep, lăudată de preşedintele WTA: „Este incredibilă atât pe teren, cât şi în afara lui“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite