Simona Halep la Cincinnati: finala cu Serena Williams, de la o oră acceptabilă pentru fanii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Serena Williams FOTO AP
Simona Halep şi Serena Williams FOTO AP

Simona Halep şi Serena Williams îşi vor disputa în această seară finala turneului de la Cincinnati. Va fi cea de-a 7-a confruntare directă.

Dacă ultimele partide ale Simonei au avut loc de la 3.30 dimineaţa, ora României, de data aceasta Simona Halep şi Serena Williams vor juca în jurul orei 22.00, în direct pe DolceSport.

Partida va începe după o altă finală de vis, cea de la masculin, între Novak Djokovici şi Roger Federer. Acest meci va începe de la ora 20.00 şi va fi transmis în direct pe DigiSport 3. 

Scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ultima confruntare ale celor două a a avut loc în martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.

 Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep: "Sper ca Pantera Neagră să simtă...."

În semifinale, Halep a trecut de Jelena Jankovici în doar 68 de minute, predând o adevărată lecţie de tenis. (VIDEO REZUMAT PLUS INTERVIU)

Pentru calificarea în finală la Cincinnati, Halep va primi un premiu de 240.500 de dolari şi 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 495.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

Simona şi-a asigurat locul 2 mondial de săptămâna viitoare, ceea ce înseamnă că la US Open va pleca din postura de favorită numărul 2 a turneului şi va fi pe partea opusă de tablou cu Serena Williams. 

Simona Halep are o veste proastă pentru fanii ei. Ce vrea să facă după finala de la Cincinnati

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite